Eksperten: Bateman
Dato: Lørdag d. 25/05-2019, 13:45
Kamp: Næstved - Thisted
Liga: 1. Division
Udfald: Næstved -1,25 Asian
Units: 4
Odds: 1.76
Chancevurdering: 60%
Spilbar ned til: 1.67
Betvalue: 106%
Bookmaker: http://bit.ly/2kLyar7
Resultat: TABT

Næstved tager hjemme imod Thisted i sidste runde af Nordicbet-ligaen til et opgør, hvor jeg finder værdi i en storsejr til Næstved. Jeg spiller -1,25 linjen hos 888sport (eller andre Kambi-bookmakere) til 1,76. Alternativt 1,75 hos Betsafe/Nordicbet eller -1,5 til 1,98 hos Kambi og 1,97 hos Betsafe/Nordicbet. Findes under "Asian lines". 

OBS: Med en linje på -1,25 giver det fuld gevinst ved sejr på 2+, imens halvdelen af indsatsen givet tilbage ved sejr på præcis én. 

Hvorfor værdi?: 
+ Inden dette opgør er Næstved nr. 4 med 49 point. For at nå playoff-pladserne skal Næstved overhale Fremad Amager med 50 point og Lyngby med 49 point på tredjepladsen. Fremad Amager har en svær opgave ude mod Viborg, hvor det forventes, at de taber point. Næstved skal derfor klare sig bedre i sidste runde, end Lyngby, der har nedrykningstruede Helsingør på udebane. Næstved har samme målscore på +3 som Lyngby, men har scoret færre mål, hvorfor de i tilfælde af Lyngby-sejr skal vinde større. Der er derfor en klar motivation for Næstved til at vinde stort i dette opgør, og det bør afspejles mere i lukkeoddset på lørdag, end det er nu. 
+ Thisted er allerede rykket ned i 2. division efter et forfærdeligt forår. En lang udebanetur til Næstved på sidste spilledag bør være svært at motivere sig til, når den allerede nu står på 2. division til næste år.
+ Thisted har over hele sæsonen en OK udestatistik på 3-6-7, men langt de fleste af de point er hentet i starten af sæsonen, hvor Thisted var i toppen af tabellen. I de sidste 10 udekampe har Thisted dog en forfærdelig statistik på 1-2-7 og en målscore på 8-23. I forårssæsonen er statistikken på 1-0-5 og 5-14 i målscore. 

Hold øje med: 
- Næstved er ikke et hold, der er sat op til at dominere på bolden og spille offensivt. Efter 32 kampe har de blot scoret 42 mål, hvorfor jeg vælger -1,25-linjen fremfor -1,5. 
- Hvis Næstved undervejs får meldinger om, at Lyngby og Fremad Amager taber point, så er det ikke påkrævet, at de skal vinde stort. Kutymen i disse scenarier er dog, at man først gør sit arbejde, og ikke lader sig påvirke af meldinger undervejs. 
- Det passer Thisted fint at skulle stå dybt og spille på omstillinger. I Sakari Tukiainen har Thisted en stærk angriber, der vil nyde godt af, at få ekstra plads og kan håndtere lange bolde bedre end de fleste angribere i 1. division. 
- Der er stadig en del bookmakere, der endnu ikke har udbudt Asian-linjer på dette opgør. Bet365 og udenlandske Pinnacle er store spillere og har man is i maven kan det givetvis betale sig at vente på deres udspil. Jeg spår dog, at dette odds ikke kan fås ved kampstart på lørdag, og spiller den derfor tidligt. 

Overordnet set, så bør Næstved være motiverede til at angribe over alle 90 minutter, selvom de kan påvirkes af meldinger fra de andre opgør. Thisted har intet at spille for og har været forfærdelige på udebane i 2019. Hvis de først kommer bagud kan de knække og jeg spår derfor en storsejr til Næstved. 



Tippet 20/05-2019, 14:44
Opdateret 25/05-2019, 15:37