Eksperten: Thomsen
Dato: Fredag d. 24/05-2019, 17:30
Kamp: KuPS - Ilves
Liga: Veikkausliiga, Finland
Udfald: Ciffertips: 0-1
Units: 2
Odds: 8.50
Chancevurdering: 13%
Spilbar ned til: 7.69
Betvalue: 111%
Bookmaker: http://bit.ly/QewC8P
Resultat: TABT

Ilves har, ved hjælp af en vanvittig defensiv, indtaget en topplacering af dette års Veikkausliiga. Fredagens gæstende mandskab er brølstærke i bagkæden, og det bør give dem gode chancer for at tage sejren imod KuPS. Et hold de historisk har et godt tag på. 

Jeg forsøger to spil på fredagskampen i Finland.

Vindermargin: Ilves vinder med ét mål @ 4,70 x 3 units
Ciffertips: 0-1 @ 8,50 x 2 units

Ilves er ubesejrede i sæsonens udgave af den finske liga, hvor det hidtil er blevet til fire sejre og fire uafgjorte resultater. De fine resultater, og den aktuelle placering som nr. 2, med mulighed for at rykke på duksepladsen fredag, er først og fremmet sikret via en kynisk og stærk defensiv. I de første otte runder har Ilves lukket ét (!) mål ind - mens offensiven blot har scoret seks gange. Ikke just det mest underholdende hold, men resultaterne skabes.

Resultater skaber de også ofte, når de tørner sammen med KuPS. Nok tabte de begge besøg hos fredagens modstander i sidste sæson, men det er så til gengæld de eneste nederlag, de har lidt imod KuPS i dette årtusinde. De foregående 14 kampe var endt med hele 13 sejre til Ilves og en enkelt pointdeling. Samtlige af disse 13 sejre blev vundet med præcis ét mål, hvoraf syv af kampene endte 1-0 i Ilves-favør. Alt dette kan selvfølgelig ikke bruges til en masse i dag, da trupper og forhold er anderledes i dag end for eks. 4 år siden, men en spøjs lille statistik er det da.

KuPS er 5'er i Veikkausliiga, og et hold, der sagtens kan bide fra sig. Inden fredagens kamp skiller kun tre point de to mandskaber (dog har KuPS spillet en kamp mere), og faktisk har KuPS blot tabt 2 af deres seneste 17 ligakampe. En af disse dog i seneste kamp, hvor de måtte se sig besejret smalt med 1-0 hos Inter Turku. 

Ilves har ingen skader eller fravær af betydning, og kan fredag stille med stærkest mulige trup. 

Ingen af disse to spil er uden risiko, men qua Ilves' vilde defensiv, og historisk fine tag på KuPS - samt historik for tætte opgør - så ligner dette ikke en kamp, der ender i en regulær målfest. En smal sejr til de nærmest usårlige gæster skal prøves.

Den rene udesejr fås også til odds 3,00 skulle man være mere interesseret i denne. 

Tippet 23/05-2019, 21:01
Opdateret 24/05-2019, 19:47