Eksperten: Falsk9er
Dato: Tirsdag d. 18/06-2019, 18:30
Kamp: Rumænien U21 - Kroatien U21
Liga: U21 EM
Udfald: Alen Halilovic -- laver assist
Units: 4
Odds: 6.60
Chancevurdering: 20%
Spilbar ned til: 5.00
Betvalue: 132%
Bookmaker: Danske Spil
Resultat: TABT

Rumænien og Kroatien tørner sammen i den tidlige kamp i gruppe C, som også består af England og Frankrig, der begge er favoritter ved dette års U21 EM.

Dermed er der lagt op til en vigtig kamp for Rumænien og Kroatien og som Bateman også er inde på, i sit spil her på tipperen.dk, er dette en must win for begge hold.

Kroatien er dækket godt ind på de offensive pladser, måske med undtagelse af deres frontangriber, men kanterne og den offensive midtbane bidrager ofte med mål og assists.

Alen Halilovic ligger på højrekanten i Kroatiens 4-2-3-1 og noterede sig for flest assists i kvalen. Han er holdets kreatør og ofte der tingene kommer fra.


DET TALER FOR SPILLET:

  • Kroatien kvalificerede sig qua en førsteplads med hele 25 point og målscore på 31-5 i ti kampe.
  • Til dette opgør påtager de sig favoritrollen og 2-tallet fås pt. til 2.05
  • Hverken Kroatien eller Rumænien kan være tilfredse med uafgjort i denne kamp
  • Alen Halilovic tager sig af stort set samtlige dødbolde for holdet inkl. hjørnespark. Han toppede Kroatiens liste for flest assist i kvalen sammen med Vlasic med fem på ti kampe. Overall står han med 8 på 14 i U21-regi, hvilket er flest for holdet der møder Rumænien i aften. Det er efterhånden et par sæsoner siden, at han blev udråbt som et stortalent og blev solgt til Barcelona. Han blev hurtigt udlejet til Sporting Gijon, for hvem han gjorde en god figur for med tre mål og fem assists i hans debutsæson. Siden er det blevet til en del klubskifter, men repræsenterer Standard Liege under denne slutrunde, for hvem han står noteret for 1 assists på 695 minutter i denne sæson.
  • Han har spillet på højt plan i nogle af europas største ligaer de seneste fire år og har mere erfaring i disse større kampe end mange af de øvrige spillere i denne kamp.
  • Oddset er en anelse skævt da vi får 6.10 på assist fra Brekalo (3 assists) og 4.90 for Vlasic (5 assists)
  • Unibet med odds 3.00 for samme spil


DET TALER IMOD SPILLET:

  • Rumænien er en fin fodboldnation og U21-holdet er ingen undtagelse. Ganske som Kroatien gjorde de god figur i kvalen og endte som etter qua en solid defensiv med kun fire mål imod på ti kampe. Kampene hvor de indkasserede var mod bedre modstand og jeg har svært ved at se dem holde Kroatiens sprudlende offensiv fra fadet. Odds 2.00 for mindst to mål til Kroatien i aften og også det antal jeg har på Halilovic & co.

Tippet 18/06-2019, 13:53
Opdateret 18/06-2019, 22:05