Eksperten: Bateman
Dato: Onsdag d. 19/06-2019, 18:30
Kamp: Spanien U21 - Belgien U21
Liga: U21 EM
Udfald: Over 3,5 kort
Units: 7
Odds: 1.75
Chancevurdering: 67%
Spilbar ned til: 1.49
Betvalue: 117%
Bookmaker: Danske Spil
Resultat: VUNDET

Spanien U21 og Belgien U21 mødes i anden runde af Gruppe A. Begge hold tabte deres første opgør, hvorfor dette ligner en vind-eller-forsvind kamp. Jeg tror derfor, at det nemt kan blive en hårdt spillet kamp, og finder stærk værdi i Over 3,5 kort til 1,75 hos Danske Spil og Betsafe/Nordicbet. 2,63 på Over 4,5 kort hos Kambi-bookmakerne er også et solidt spil. 

Hvorfor værdi?: 
+ I de første 5 kampe ved slutrunden har haft et snit på 5,2 kort pr. kamp, og samtlige 5 kampe er gået Over 3,5 kort. Det er selvfølgelig ikke statistisk signifikant med så lille et udsnit, men der er helt klart en tendens til, at intensiteten i spillet er højt og at dommerne ikke holder tilbage på kortene. Belgien havde 5 kort i deres første kamp mod Polen, imens Spanien havde 6 kort i deres kamp mod Italien. 
+ Som nævnt ligner dette en vind-eller-forsvind kamp for begge mandskaber. Der bør blive angrebet fuldt ud i hele kampen, hvilket kan give plads i omstillingsspillet, imens jeg sagtens kan forestille mig, at spillerne kan blive frustrerede, hvis de er på vej til et tidligt exit. 
+ Begge hold har en del driblestærke spillere, der helt sikkert vil udfordre. Hos Belgien bør Lukebakio, Mbenza og Schrijvers trække frispark, imens Spanien har stærke driblere i Ceballos, Soler, Oyarzabal m.fl. 
+ De to defensive enheder hos Spanien og Belgien var bestemt ikke overbevisende i deres første opgør. Jeg kunne godt forestille mig, at de enten vil overkompensere ved at begå frispark eller blive frustrerede, hvis de igen har en dårlig kamp. 
+ Den lettiske dommer Andris Treimanis har dømt 6 europæiske opgør i denne sæson fordelt på Champions League, Europa League og Nations League. I disse kampe har han et snit på 5,16 kort pr. kamp. Disse kampe er selvfølgelig ikke sammenlignelige med en U21-slutrunde, men som tendensen har været i de første kampe ved slutrunden, så sidder kortene løsere, end en typisk europæisk kamp. Jeg forventer ikke, at Treimanis vil holde på kortene i dette opgør. 
+ Bet365 og Kambi-bookmakerne er et stykke lavere med henholdsvis 1,61 og 1,64 på denne linje. 
+ Med VAR bør eventuelle røde kort blive fanget.

Overordnet set, så kan jeg ikke se, hvorfor der skal være så lav en kort-linje i dette opgør, hvor alt er på spil og der let kan begås frustrationsfrispark. Jeg har derfor en høj chancevurdering på 67 % og smider units afsted.   

Tippet 18/06-2019, 20:57
Opdateret 19/06-2019, 20:23