Eksperten: Mads H
Dato: Fredag d. 06/09-2019, 01:20
Sportsgren: Amerikansk Fodbold
Kamp: NFL SÆSONSPIL - NFL SÆSONSPIL
Liga: NFL
Udfald: Todd Gurley flest Rushing Touchdowns
Units: 7
Odds: 13.00
Chancevurdering: 10%
Spilbar ned til: 10.00
Betvalue: 130%
Bookmaker: http://bit.ly/2kLyar7
Resultat: TABT

Samme odds hos leovegas, unibet

Todd Gurley har haft flest TD i de sidste 2 sæsoner og der skal bestemt være 10% chance for at han får det igen.


Gurley har i sine 4  første sæsoner haft 56 Touchdowns i 58 kampe, (46 Rushing, 10 Receiving).
Spillet går selvfølgelig på flest Rushing Touchdowns, og her er 46 stk i 58 kampe imponerende.


LA Rams gik hele vejen til super bowl sidste år og kigger vi på deres offensive  linje som i den grad skal have en stor ære for at Gurleys mange Touchdowns, så er den stadig en af NFL allebedste selvom de har mistet 2 gode folk på den offensive linje. Rodger Saffold er skiftet til Tennesee Titans, men her har Rams draftet Bobby Evans som de fleste regner med starter på Left guard i stedet for. På center pladsen er John Sullivan stoppet og han afløses af Brian Allen som Rams draftede sidste år. Allen fik 13 kampe i sidste sæson, selvom han ikke var fast starter, kom han ind og fik mange snaps, så det er ikke den store svækkelse at gå fra Sullivan til Allen. Resten af den offensive linje er de samme, og her er der tale om 2 af de bedste Tackles i  Rob Havenstein og  Andrew Whitworth mens Austin Blythe spiller højre Guard. Så alt i alt er den offensive linje stadig i top 8 i NFL og det betyder en del når der skal skabes rum for løbet til Gurley.


Kigger vi lidt på Rams spilleplan så er der flere kampe hvor jeg kan se Gurley lave Touchdowns. De har sidste års ringeste forsvars hold Bengals som dog må forventes at blive bedre i år (det kan næsten ikke blive værre). De møder Arizona 2 gange og det er et hold jeg ikke forventer mig meget af i år.

Men for mig er det vigtigste at træneren hedder Sean McVay og han er ikke ligefrem kendt for at skifte super meget ud. Dog har Gurley været skadet og der har været snak om at han skal have mere aflastning, men jeg forventer stadig at Gurley vil få rigtig mange snaps, og det er godt for vores spil.
Gurleys skade gjorde også at Rams valgte at drafte Darrell Henderson så de havde en back up ved siden af Malcolm brown, men Gurley er den store Runningback stjerne, og det er ham der får bolden når der skal scores, og det tror jeg ikke ændrer sig.
Jeg synes oddset holder værdi og selvom Gurley helt sikkert vil se færre snaps i år, så vil han  helt sikkert får rigtig mange chancer for at nå sidste år antal touchdowns.


Jeg havde inden sæson fidus til 5 som kunne få flest rushing touchdowns.


1: Melvin Gordon,
Han har ligget i kontraktforhandlinger med Chargers og er efter sigende sur da de ikke har kunnet nå til enighed. Han er endnu ikke mødt ind til sæson forberedelse.
2:Ezekiel Elliot
 Elliott er en anden der sagtens kan få mange Touchdowns, men han har kun haft 6 i sidste sæson og quarterback Dak Prescott vil også selv løbe når han har chancen for Touchdown, så jeg tror ikke han kommer op på siden af Gurley.
3:Alvin Kamara
Kamara fra New orleans er nok de flestes favorit til at nappe flest Rushing touchdowns. I sidste sæson havde han 14 rushing Touchdowns,  og jeg regner bestemt med han igen i år går 2 ciftret. New Orleans Backen har også den fordel at Saints skal op i mod væsentligt svagere hold end Rams skal. Dog vil jeg mene at New Orleans har så mange angrebsvåben ved siden af kamara, så det er ikke automatisk Kamara der vil få bolden når de står dybt i modstanderens zone.
4:Saquon Barkley
 En sidste som jeg ser som en trussel er Saquon Barkly for NY Giants, men alene fordi Giants er i en opbygningsfase,  så tror jeg ikke at han kan nå samme antal som Gurley, alene udfra at holdet omking ham simpelthen ikke er godt nok. Barkley er for mig den RB der har størst potentiale, han er eminent, men Giants er i år bare ikke et hold man skal forvente sig meget af.


Alt i alt så holder oddset værdi og jeg kan sagtens finde 10% chance for at han igen i år bliver "Rushing konge" så derfor skyder jeg 8 units afsted på Gurley igen i år napper flest Rushing Touchdowns.
Til sammenligning har Bet365 odds 7,50 for samme spil......Tippet 22/07-2019, 16:21
Opdateret 07/02-2020, 13:36