Eksperten: Bateman
Dato: Søndag d. 15/09-2019, 19:00
Sportsgren: Amerikansk Fodbold
Kamp: Tennessee Titans - Indianapolis Colts
Liga: NFL
Udfald: Titans -3
Units: 4
Odds: 1.87
Chancevurdering: 57%
Spilbar ned til: 1.75
Betvalue: 107%
Bookmaker: http://record.betsafe.dk/_2e5ZrhLx6HlRa2IORIre-mNd7ZgqdRLk/1/
Resultat: TABT

Tennessee Titans tager hjemme imod Indianapolis Colts til et opgør, hvor jeg finder værdi i Titans -3 til 1,87 hos Betsafe/Nordicbet. Alternativt 1,84 eller 1,83 hos henholdsvis Kambi og Bethard. 


Hvorfor værdi?: 

+ En god tommelfingerregel i NFL er, at hjemmebanefordelen er -3 point værd, hvilket indikerer, at Titans og Colts er helt lige i deres styrkeforhold. Jeg mener dog, at Titans bør vurderes som et bedre hold end Colts lige nu, hvorfor jeg forventer en højere linje på Titans ved kampstart. 

+ Colts spiller back-to-back udekampe, hvilket altid er et svært spot i NFL. 

+ En del af de usikkerheder og forbehold der var inden sæsonen omkring Titans, blev afkræftet en smule i første opgør. Specielt spørgsmålstegnet ud for den nye offensive koordinator, Arthur Smith, kan trækkes en smule tilbage. Herudover præsterede en skadesplaget offensiv linje bedre end forventet i et svært matchup i uge 1 mod Cleveland Browns. 

+ Titans defensiv så stærk ud imod Browns.

+ Titans er et hold, der er godt indstillet til at forsvare en føring og jeg forventer, at de vil være bedre til at køre en sejr hjem, end Chargers var det i Uge 1. 

 

Hold øje med: 

- Colts var underdogs med -6,5 point imod LA Chargers, men præsterede langt bedre end styrkeforholdet antydede. Hvis ikke Kicker Adam Vinatieri havde været ukarakteristisk ringe, så havde de nok fået en sejr med hjem. 

-  Jacoby Brissett har taget over efter Andrew Luck, og gjorde god figur imod Chargers. Sidst Brissett var starter for Colts var det i en helt anderledes situation, hvor den offensive linje var markant ringere, og hvor trænerstaben var et par niveauer under den nuværende. 

- Titans skal selvfølgelig have kredit for deres +30 points sejr mod Browns, men en stor del af sejren skyldes også, at Browns var utroligt udisciplinerede og gav Titans en masse hjælp med penalties. 

- Titans har de seneste år haft det utroligt svært mod Colts og endte blandt andet med at tabe 10 ud af 10 kampe imod Andrew Luck. Om dette kompleks skal trække ned, er dog svært at sige – det kan også give ekstra motivation til at stoppe den dårlige stime. 


Overordnet set, så viste begge hold positive takter i Uge 1, men Titans bør vurderes som et bedre hold end Colts, hvilket linjen på -3 ikke indikerer. Herudover er Colts i et svært spot med Back-to-back udekampe. 


Tippet 10/09-2019, 19:04
Opdateret 15/09-2019, 22:09