Eksperten: Bateman
Dato: Mandag d. 17/02-2020, 00:00
Sportsgren: Amerikansk Fodbold
Kamp: Houston Roughnecks - St. Louis BattleHawks
Liga: XFL
Udfald: Roughnecks -7,5
Units: 4
Odds: 1.91
Chancevurdering: 56%
Spilbar ned til: 1.79
Betvalue: 107%
Bookmaker: http://bit.ly/2kLyar7
Resultat: TABT

Houston Roughnecks tager hjemme imod St. Louis Battlehawks i anden runde af XFL. 888sport, og andre Kambi-bookmakere, har 1,91 på Roughnecks -7,5, og det er fin værdi. 1,909 hos Bet365. 

Hvorfor værdi?: 
+ Både Roughnecks og BattleHawks kom godt fra start i 1. spillerunde med henholdsvis en sejr på 37-17 og 15-9. For Roughnecks var deres sejr dog i højere grad fortjent, imens BattleHawks var en smule heldige. Specielt på quarterback-positionen skilte PJ Walker sig ud med den bedste præstation på tværs af hele XFL, imens BattleHawks' quarterback, Jordan Ta'amu, ikke var overbevisende i kastespillet, men vandt kampen på sit løbespil. Sidstnævnte bør være sværere for Ta'amu at gentage. 

+ BattleHawks har en dag mindre forberedelsestid, imens dette tilmed er en back-to-back udekamp. Så tidligt i sæsonen - og i holdets eksistens - så bør dette være en væsentlig fordel til Roughnecks. 

+ De store asiatiske markeder åbnede også i -7,5, men har siden presset prisen nedad, og det spår jeg, at den fortsat vil blive på vej mod kampstart natten til mandag. 

Hold øje med:

- Som nævnt har Roughnecks en fordel af, at BattleHawks har mindre forberedelsestid og igen spiller på udebane, men selvom deres sejr i første runde bør få tilskuerne på stadion, så er hjemmebanefordelen mindre i forhold til NFL. En af de afgørende faktorer ved hjemmefordelen i NFL er, at larmen fra tilskuerne kan ødelægge kommunikationen for udeholdets offensiv - i XFL bør larmen ikke være en faktor, imens en regelændring tillader mere kommunikation fra trænerstaben til de offensive spillere. 


Overordnet set, så ligner Roughnecks et godt bud på det bedste hold i XFL lige nu, imens BattleHawks, på trods af en 15-9 sejr, ligner et hold i den nederste halvdel af ligaen. Jeg spår, at linjen nærmere vil være -9,5 / -10 ved kampstart, og derfor er et tidligt spil på Roughnecks -7,5 til 1,91 fint betalt. 

Tippet 11/02-2020, 17:49
Opdateret 17/02-2020, 03:03