Eksperten: Xavi
Dato: Tirsdag d. 30/06-2020, 19:30
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Mallorca - Celta Vigo
Liga: Primera Division
Udfald: Over 2 mål
Units: 4
Odds: 1.81
Chancevurdering: 59%
Spilbar ned til: 1.69
Betvalue: 107%
Bookmaker: http://bit.do/exk9w
Resultat: VUNDET

Youbet med samme odds.

Der resterer nu 6 runder. 

Mallorca har 8 point op til redning, nærmeste konkurrent lige over stregen er netop Celta, så Mallorca er tvunget til at gå benhårdt efter de 3 point, bl.a. også set i lyset af at de har Atl. Madrid og Sevilla ude i kommende kampe, derudover blev det omvendte opgør i Vigo 2-2, så med en sejr til øboerne Tirsdag aften vil de altså være bedre end Celta i de indbyrdes opgør og så vil der reelt set "kun" være 5 point op til redning. 

Det skal passe Celta glimrende, at Mallorca er tvunget frem, da de er et udmærket kontra-hold, mens Mallorca omvendt er det hold i rækken der er blevet scoret næstflest mål imod på omstillinger. 

Ganske vist kan Celta leve helt fint med X, men når Mallorca kommer til at give masser af plads bagude, så vil Celta forsøge at udnytte mulighederne for mere eller mindre endegyldigt at sikre sig endnu en sæson i ligaen. 

Det omvendte opgør endte som nævnt 2-2 med en samlet xG på 3,71, hvilket var inkl 2 straffespark. Derudover var der 6 gule kort og 1 rødt kort. 

Jeg forventer også en del kort imorgen og evt straffespark. Mallorca er det hold i ligaen der har været involveret i klart flest straffesparkskendelser. Desuden er kampens dommer Ricardo De Burgos ikke en mand der er bange for at gøre sig selv bemærket. 

Begge hold kommer lige fra hver især en målrig kamp med 4 mål i hver deres kamp og xG på over 4 mål i hver kamp. 

Der er selvfølgelig en vis risiko for at kampen starter stille ud, kampens betydning in mente, men så kan der komme over-spot, når den evt åbner op. 

Tippet 29/06-2020, 12:03
Opdateret 30/06-2020, 23:05