Eksperten: Jens Boye
Dato: Søndag d. 18/10-2020, 15:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Monaco - Montpellier
Liga: Frankrig, Ligue 1
Udfald: Montpellier (Asian Handicap +0,5)
Units: 5
Odds: 1.96
Chancevurdering: 55%
Spilbar ned til: 1.82
Betvalue: 108%
Bookmaker: https://bit.ly/2HjjjAo
Resultat: VUNDET

Danske Spil med odds 1,92 for Montpellier +1 med europæisk handicap. Begge dele (dvs også AH +0,5) er reelt det samme som X2.

Monaco har et problem – ud over at forsvarsjernmand Disasi har karantæne for anden kamp i træk.

Lecomte er en klassekeeper, og Ben Yedder en klasseangriber. Men ellers er truppen (diverse talentfulde letvægtere) ret fattig på gennemslagskraft. På en ellers anonym midtbane kan Fabregas stadig slå drømmeafleveringer, men kun når han gives masser af tid; de gamle ben er tunge og langsomme efterhånden. Backs Aguilar og Sidibé har også været gode engang, men synes at have mistet gnisten – endda uden at være gamle.

Montpellier tabte et chancefattigt opgør med 0-1 hjemme mod lokalrival Nîmes, men har ellers gjort det godt i denne sæson, og her er modstanderen af en anden karakter: Mindre løbevillig og mindre kompakt i defensiven.

Montpellier-midtbanen med Savanier som evigt kæmpende spilfordeler og dødboldsmand bør sætte sig på spillet, og de snedige angribere Laborde og Delort bør få diverse chancer.

Montpellier-forsvaret med gamle og langsomme Hilton som styrmand skal passe på lynsnare Ben Yedder, men ud over en svingende og konditionstvivlsomme Jovetic giver Monaco-offensiven ikke ret meget støtte. Martins KAN være god, men har ikke været det i denne sæson, og Volland virker tung og har heller ikke fået ret meget ud af sine anstrengelser.

Tippet 05/10-2020, 15:41
Opdateret 18/10-2020, 21:07