Tipster: Thomsen
Date: Tirsdag d. 19/10-2021, 21:00
Sport: Fodbold
Event: Ajax Amsterdam - Dortmund
League: Champions League, UEFA
Bet: Leverer en assist: Dusan Tadic
Units: 4
Odds: 4.40
Chance assessment: 30%
Correct odds: 3.33
Betvalue: 132%
Bookmaker: Danske Spil
Result: TABT

Danske Spil: 4,40
Bet25: 3,50
Kambi: 2,75
Betfair: 2,70

Pænt odds på assist fra Dusan Tadic i tirsdagens møde mellem Ajax og Dortmund. En kamp mellem to meget offensivt stærke mandskaber, og en kamp, hvor bookmakerne i skrivende stund kun tilbyder odds omkring 1,40 for mindst tre scoringer.

Tadic er en assist-maskine. I sidste sæson leverede han intet mindre end 26 assists i 51 kampe for den hollandske klub (fordelt på liga, pokal, Champions League og Europa League). Helt vilde tal, der betyder, at serberen i snit leverer et oplæg til mål i mere end hver anden kamp for Ajax. 

I denne sæson er Tadic blot fortsat, hvor han slap. Indtil nu er det blevet til 11 kampe (liga og Champions League) og i disse har han haft næstsidste fod på bolden i intet mindre end OTTE (!) tilfælde. Det er nærmest absurde tal.

Tadic er selvfølgelig hjulpet godt på vej af, at han spiller på det pt. bedste hold i Holland, og at spillestilen i klubben er meget offensivt anlagt - og at Ajax ofte møder svage modstandere. Men han har jo bevist, at han også kan i de europæiske turneringer og i de vigtige landskampe for hjemlandet Serbien.

De to opgør mellem Ajax og Dortmund ser ud til at blive de direkte opgør om 1.-pladsen i Gruppe C, hvor de begge ligger med seks point for de første to runder og pt. ikke har mødt specielt stor modstand i hverken Besiktas eller Sporting Lissabon. 

Dortmund er et brølstærkt hold, men også et hold, der mister lidt, når de forlader de trygge rammer på Signal-Iduna Park. I deres seneste 10 udekampe (liga + Champions League) har de lukket mål ind i de 9.

Til tirsdagens kamp er Dortmund uden Morey (forsvar), Guerreiro (forsvar/midtbane) og Moukoko (angreb) pga. skader. Det forventes heller ikke at Schmelzer (forsvar) og Zagadou (forsvar) bliver klar til kamp. 

Hjemmeholdet er uden Klaiber (forsvar) og Stekelenburg (målmand) grundet skader, mens Onana (målmand) stadig afsoner international karantæne. 

Tippet 19/10-2021, 10:21
Opdateret 19/10-2021, 23:10