Eksperten: Kuerten77
Dato: Onsdag d. 01/12-2021, 16:00
Sportsgren: Tennis
Kamp: Kazakhstan - Serbien
Liga: Davis Cup
Udfald: Kazakhstan
Units: 2
Odds: 8.00
Chancevurdering: 14%
Spilbar ned til: 7.14
Betvalue: 112%
Bookmaker: https://bit.ly/3C84rzH
Resultat: TABT

Serbien er storfavoritter, men odds 8 på Kazakhstan ved kvartfinalen i Davis Cup er for vanvittigt. 

Jeg kan ikke se, at Kukushkin skal være mere end odds 3 i en single mod enten Lajovic eller Krajinovic. Kukushkin har langsomt spillet sig i form og slog canadiske Schnur i sin anden kamp. Krajinovic så ikke godt ud mod Koepfer, og serberen tabte da også i to sæt. Stiller Serbien med Lajovic, så ser jeg også gode chancer for Kukushkin - han skal i hvert fald ikke over odds 3 mod nogle af de to spillere efter min mening.

I doublen har Kazakhstan Nedo og Golubev. To spillere, der har spillet sammen i en årrække, og de har også vundet begge deres doubler ved dette års Davis Cup. Serbien har tabt med Djokovic, og selvom den serbiske verdensetter er habil i double, så er han bestemt ikke blandt de bedste. Jeg ser fine chancer for Kazakhstan i doublen. 

Der skal selvfølgelig et mirakel til at Bublik slår Djokovic, så den kamp forventer jeg mig ikke meget af. Serberen kan dog blive skadet eller have en voldsom off day. 

Alt i alt drejer det sig om, at Kazakhstan tager 2.singlen i form af Kukushkin, så vi kan få den afgørende double, hvor der ikke er meget, der skiller holdende ad. 


Tippet 30/11-2021, 15:01
Opdateret 01/12-2021, 23:54