Eksperten: Kuerten77
Dato: Torsdag d. 07/11-2019, 14:00
Sportsgren: Tennis
Kamp: Jannik Sinner - Turneringsspil
Liga: Next Gen finals
Udfald: Vinder af Next Gen finals
Units: 1
Odds: 3.25
Chancevurdering: 33%
Spilbar ned til: 3.03
Betvalue: 107%
Bookmaker: http://bit.ly/QewC8P
Resultat: VUNDET

Der er en mand (dreng), der har domineret og været skræmmende i Milano indtil nu; den 18 årige Jannik Sinner. Den unge komet fra Italien har detroniseret modstanderne på stribe. Tiafoe sagde i kampen mod Sinner med et opgivende blik:"I am getting blown of the court". Det fortæller meget godt, hvor handlingslammet modstanderne har stået tilbage, når de har mødt den italienske slagmaskine. 

Underlaget passer ham perfekt, da hans tunge slag kan slå igennem modstanderne. 

Lodtrækningen: 
Sinner er videre fra puljen nu, og skal vinde to kampe. Den ene er en semifinale mod Ruud eller Kecmanovic, hvor han bør blive ret stor favorit. De har ikke været i nærheden af Sinners niveau indtil nu. 

I finalen venter Di Minaur alt andet lige. Det er selvfølgelig her, at problemerne begynder at opstå. Han kan aldrig blive favorit i den finale, men med odds 3.25 synes jeg, at vi har et stærkt valuebet. 

Det kan blive noget i retning af kampodds 2.3 mod Di Minaur i finalen, hvorfor vi står med et ret solidt væddemål i form af turneringsvinder til 3.25. 

I forhold til presset og det mentale generelt har jeg set nok af Sinner til at være overbevist om, at han kan stå for presset. Han skulle lige igang mod Tiafoe og efterfølgende har han været iskold. Det så man også i Antwerpen og Wien, hvor han i de store kampe gik upåvirket til opgaven. 

Tippet 07/11-2019, 07:07
Opdateret 09/11-2019, 22:21