Eksperten: Kuerten77
Dato: Fredag d. 14/02-2020, 15:00
Sportsgren: Tennis
Kamp: Pedro Sousa - Thiago Monteiro
Liga: ATP 250 Buenos Aires
Udfald: Pedro Sousa
Units: 1
Odds: 3.35
Chancevurdering: 31%
Spilbar ned til: 3.23
Betvalue: 104%
Bookmaker: http://bit.do/exk9w
Resultat: VUNDET

Storform er vist det eneste, der kan beskrive Monteiro fra Brasilien. Han har vundet en Challenger i forrige uge, og har slået Munar og Coric her i Buenos Aires. Han har en forrygende venstrehånd, og kan tvinge de fleste i knæ med den store forhånd. Men der er et "men" i denne ligning; Monteiro er stadig en Challengerspiller med et lavt bundniveau. Han svinger stadig en del i niveau, og det sås i turneringen i Cordoba i sidste uge, hvor han kom med en titel i bagagen, men tabte klart i to sæt i 1.runde mod Moutet. 

Sousa er definitionen på en Challenger spiller. Bundsolid, men har også en klart defineret overligger i forhold til hans niveau. Uanset dette, så spillede han en brandkamp igår mod Kovalik. Hans topniveau skal man på ingen måder tage fejl af. Det bliver til finaler og titler, når Sousa rammer den høje klinge - dette dog på Challenger niveau.

I min optik mødes to Challenger spillere i denne kamp. Jeg er klart bevidst om, at Monteiro har det højeste niveau pt, men jeg synes, at markedet giver brasilianeren for meget kredit, og underkender Sousas flotte præstation igår. 

Tippet 13/02-2020, 10:12
Opdateret 15/02-2020, 05:26