Eksperten: Kuerten77
Dato: Lørdag d. 23/05-2020, 11:30
Sportsgren: Tennis
Kamp: Constantin Schmitz - Jan Choinski
Liga: Tennis Point Series
Udfald: Constantin Schmitz
Units: 2
Odds: 3.75
Chancevurdering: 28%
Spilbar ned til: 3.57
Betvalue: 105%
Bookmaker: http://bit.ly/QewC8P
Resultat: VUNDET

Vi er tilbage i opvisningsturneringen i Tyskland, hvor man er begyndt at spille i helt almindeligt format til 6 partier og bedst af tre hele sæt. Spillerne har nu været i aktion i næsten en måned og begynder at ramme et mere stabilt niveau.

Der er tre primære årsager til dette væddemål:

-    Bet365 stikker voldsomt ud fra resten af markedet med 3.75 kontra odds 3 hos de andre bookies.

-    Schmitz har vundet de to seneste indbyrdes opgør de to spillere imellem. Godt nok var det i det mere tilfældige format til 4 partier, men det ændrer ikke på, at det ser ud til at være to ret ligeværdige spillere i nuværende form.

-    Selve konceptet med opvisningsturnering borger for flere tilfældigheder. Det er mere usikkert, hvor spillernes motivation er. Det taler for flere overraskelser, hvilket vi også har set i de to foregående kampe de to spillere imellem.

Begge var i aktion igår, og det var ikke noget at skrive hjem om. Begge tabte i to sæt til lavere rangerede spillere. 

Der er noget med algoritmerne i disse kampe, der tillader at bookies kan stikke helt ud i forhold til andre. Normalt følger udbydernes odds hinanden slavisk, men den konsensus er ophørt i denne tid. Og det er Bet365, der stikker ud denne gang. 

Det er en ulempe, at der spilles langt i dagens kamp, hvilket er lig med færre tilfældigheder, men det ændrer ikke på, at oddset repræsenterer fin værdi. 

Tippet 23/05-2020, 06:37
Opdateret 23/05-2020, 12:41