Eksperten: AODO
Dato: Lørdag d. 15/08-2020, 16:30
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Genk - Leuven
Liga: Jupiler League, Belgien
Udfald: Genk AH -1.5
Units: 3
Odds: 2.03
Chancevurdering: 53%
Spilbar ned til: 1.89
Betvalue: 108%
Bookmaker: http://bit.ly/QewC8P
Resultat: TABT

Der bør være klasse forskel, når et hold som Genk tager imod oprykkerne fra Leuven og derfor gør jeg med et spil på, at Genk vinder med min. 2 mål.


Genk er et hold, som skal kæmpe med i toppen af rækken og et hold som er rigtig stærk i offensiven. Holdet kommer fra en 2-1 sejr ude over Waregem,  som bestemt ikke er et nemt sted at spille. Man var bagude med 1-0, men fik vendt det i 2. halvleg, hvilket også var fuldt fortjent. Holdet har flere profiler i offensive som Onuacho og Dessen, som begge scorede i første kamp.


Leuven er oprykker og fint et godkendt resultat med 1-1 hjemme mod Eupen. Leuven er et hold, som kommer til at kæmpe om at blive i rækken.

De fik i første kamp 3 start spillere skadet, hvor 2 af dem var i forsvaret da både Schuermans  og Tshimanga måtte udgå med skade og ikke forventes klar. Det er uden tvivl i hårdt tab for oprykkerne at må undvære 2/4 forsvarer fra første kamp.

Samtidig lignede det, at de havde en rigtig svær kamp mod Eupen, som bestemt ikke er et af de bedre hold i rækken. Eupen havde et hav af chancer og kom frem til hele 16 mål chancer i kampe og burde ha vundet kampe.

Nu skal man overfor en hel anden kvalitet i offensive fra Genk og med afbud op imod 3 spillere og 2 forsvare fra første kamp kunne det godt lige en lang eftermiddag for Leuven.


Lige pt meldes der 23 grader lørdag i Genk så ikke fordi det er voldsom hedebølge, men det taler lidt i mod spillet, at vi stadigvæk er først på sæsonen og kan være spillere ikke har skarpheden helt endnu.


Dog skal der være okay værdi i, at gå med Genk vinder med min. 2 mål under disse omstændigheder. 

Tippet 13/08-2020, 11:35
Opdateret 15/08-2020, 19:54