Eksperten: AODO
Dato: Søndag d. 16/08-2020, 16:00
Sportsgren: Fodbold
Kamp: Beerschot VA - Waregem
Liga: Jupiler League, Belgien
Udfald: Waregem AH 0
Units: 4
Odds: 2.20
Chancevurdering: 50%
Spilbar ned til: 2.00
Betvalue: 110%
Bookmaker: http://bit.ly/QewC8P
Resultat: TABT

Jeg har meget svært ved at se, hvorfor Waregem skal være så store underdogs her. Kigger vi på første kamp begge hold spillede så tyder intet på, at Beerschot VA skal være et bedre hold end Waregem.


Beerschot VA er oprykker og vandt deres første kamp med 2-1, men der var bestemt ikke uheldig. Et hurtig mål i 1. minut gjorde de fik et fantastisk udgangspunkt resten af kampen og så scorede de 2-1 målet på et målmandsdrop. Kigger man på analysen fra kampen så var det ufortjent, at Beerschot vandt kampen og Oostende burde min. ha fået et point. 


Waregem spillede en rigtig god første halvleg og førte længe over Genk, som først fik udlignet i det 73. min og scorede målet til 2-1 på straffe.  Så med lidt held kunne de ha fået et point og havde måske nok også fortjent det. Derfor mener jeg og, at der ligger for meget i oddset på første kampe, hvor Waregem spillede godt og tabte, mens Beerschot ikke spillede speciel godt, men var heldig og fik 3 point. Oostende er også et hold, som jeg vurdere til at være en del af den dårligste del af tabellen, hvor Genk er blandt de bedste. 


Der er stadigvæk ikke åbnet op for tilskuer så ikke den store fordel for Beerschot til det her opgør. Jeg har Waregem som et bedre hold end Beerschot og derfor går jeg med et spil på dem. Waregem var dog ikke noget stort udehold i sidste sæson så derfor går jeg med spillet som AH 0 som er det samme som draw no bet, hvilket giver mig pengene retur ved uafgjort.

Tippet 13/08-2020, 15:10
Opdateret 17/08-2020, 08:07