Eksperten: Kuerten77
Dato: Onsdag d. 16/09-2020, 11:00
Sportsgren: Tennis
Kamp: Matteo Berrettini - Turneringsspil
Liga: ATP Rom
Udfald: Vinder af 2.fjerdedel: Berrettini
Units: 2
Odds: 4.33
Chancevurdering: 25%
Spilbar ned til: 4.00
Betvalue: 108%
Bookmaker: http://bit.ly/QewC8P
Resultat: TABT

Man går ind under "specials" - vælger turneringsmarkeder og vinder af fjerdedelen

En af vores yndlingsvarianter skal i spil her. Italienske Berrettini var stærkt spillende i US Open, hvor endestationen blev Rublev i et nederlag på fire sæt. Det er ingen skam, og det har givet ham mere tid til at forberede sig på et nyt underlag. Sidste år slog han Pouille og Zverev her i den italienske hovedstad. Ganske stærke navne på grus. Selvom Berrettini er alsidig, så har han den bedste statistik på grusset. 

Berrettini kan få tiden til at gå rundt om sin baghånd på grus, hvilket gør ham rigtig farlig. Og så har han det aggressive spil, der skal til, hvis man skal slå igennem de lidt langsommere baner. 

Lodtrækningen er en af hovedargumenterne: 

Han møder Coria i 1.runde. Det må være en drømmelodtrækning. Godt nok er Coria ikke ufarlig, men han er bestemt en spiller som Berrettini skal kunne slå. I anden runde venter enten Travaglia eller Coric. Også to spillere, han skal slå på sit topniveau. Jeg kan ikke se nogen af disse true ham, hvis han er der i denne her uge. 

I en kvartfinale, der vil svare til en "finale" for os venter i værste fald Goffin eller Ruud. Det er ikke navne, der skræmmer mig. Normalt ville Goffin være en trussel, men det er lang tid siden, at belgieren har præsteret kontinuerligt. Og ved US Open skuffede han mod Shapovalov. 

Alt i alt et flot odds lodtrækningen taget i betragtning, og så håber vi på, at Berrettini klarer omstillingen fra hard court til grus  relativt problemfrit. 


Tippet 16/09-2020, 08:56
Opdateret 20/09-2020, 07:28