Eksperten: Kuerten77
Dato: Onsdag d. 16/09-2020, 12:30
Sportsgren: Tennis
Kamp: Sebastian Caruso - Novak Djokovic
Liga: ATP Rom
Udfald: Bryder serv mere end 0,5 gange i kampen? Caruso ja
Units: 2
Odds: 1.83
Chancevurdering: 58%
Spilbar ned til: 1.72
Betvalue: 106%
Bookmaker: http://bit.ly/QewC8P
Resultat: TABT

I bunden af hovedmarkeder findes kategorien "bryder serv"

Godt nok forventer jeg at se en Novak Djokovic på en hævnaktion i Rom efter det, der skete i New York, hvor serberen blev diskvalificeret. Men det kan også være en Djokovic ude af balance. Og bortset fra hans berømte Adria Tour, har han ikke spillet på grus siden French Open 2019. Det må kræve en omstilling efter alle de kampe på hard court og generelt et langt ophold i USA. 

Caruso er en rigtig competitor, der forstår at vinde tætte kampe. Han har blandt andet slået Sinner i en gyser i tre sæt i USA og slog Sandgren igår efter, han var nede med matchbold. Det må give ham selvtillid. Og så tror jeg ikke, at han bliver intimideret af at skulle møde verdens nummer 1. Det er han ikke typen på. 

Og så har rapporterne fra Italien i denne uge gået på, at det er meget langsomme baner i Rom. Det betyder, at Djokovic ikke får så meget ud af sin serv. Jeg kan godt se ham begynde langsomt i denne turnering efter så lang tid fra grus. Det kræver ét udfald i et parti, så er væddemålet hjemme. Det synes jeg er et flot spil 

Tippet 16/09-2020, 09:03
Opdateret 16/09-2020, 15:31